06 4620 6784 info@kooswalraven.nl

   Over ons

   Mijn naam is Koos Walraven en heb ruim 30 jaar ervaring in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in de bouw. Inmiddels is mijn oudste zoon ook het bedrijf komen versterken. Wij zijn werkzaam voor particulieren, makelaars, vastgoedmaatschappijen, beheersmaatschappijen en woningbouwverenigingen.

   Als wij bij u een verbouwing komen uitvoeren wordt deze verbouwing door mijzelf aangestuurd en begeleid van begin werkzaamheden tot einde werkzaamheden. Voor de zogenaamde “kleinere” werkzaamheden zoals het sluitend maken van ramen/deuren, vervangen van hang en sluitwerk, aanbrengen van beveiliging-hang en sluitwerk, kleine reparaties metsel/voeg/tegel/stucwerk, en vele andere kleine reparaties kunt u contact met ons opnemen.

   In het aanbrengen van MIVA aanpassingen (beugels, verhoogde toiletpotten, douchestoelen) hebben wij ruime ervaring. Wij werken ook samen met erkende en gerenommeerde bedrijven waardoor de werkzaamheden direct achter elkaar uitgevoerd kunnen worden.

   Hopende u hiermee een indruk te hebben gegeven van de werkzaamheden die wij
   uitvoeren als onderhoudsbedrijf.

   Met vriendelijke groeten,
   Koos en Michael Walraven

   Op zoek naar een passende offerte?

   Zoek niet verder en vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren veel maatwerk oplossingen. Voor specifieke vragen kunt u het beste bellen met 06 4620 6784

   Onze adresgegevens

   Bezoekadres:

   Purmerendstraat 107
   2547 JB Den Haag
   Tel: 070 - 220 27 53
   Fax: 070 - 220 27 54
   Mobiel: 06 - 4620 6784
   E-mail: info@kooswalraven.nl